Wat zeggen andere over Dagmar?

Wil je weten wat anderen over Dagmar te zeggen hebben? Lees hieronder de quotes van mensen die eerder door Dagmar begeleid en gecoacht werden.

Loopbaanvraagstuk​
Dagmar is een serieuze, maar erg invoelende coach. Ze maakt echt tijd voor je om te luisteren naar je verhaal en stelt de juiste vragen. Daarnaast vraagt ze goed door, maar niet op een dwingende manier. Ze geeft je ruimte om na te denken en pakt op een later tijdstip je gegeven antwoorden er weer "bij". Ze legt snel verbanden en schakelt tussen de verschillende opdrachten, waardoor je in een korte tijd gedwongen wordt om écht na te denken over je vraagstuk. Je gaat naar huis met nieuwe ideeën, enthousiasme en het gevoel te willen "aanpakken".
Vrouw
39 jaar
Loopbaanvraagstuk
Ik werd erg serieus genomen en Dagmar ging discreet met mijn vraag aan de slag. Positieve insteek en hands on opdrachten hielpen me weer de goede kant op te denken.
Man
36 jaar
Persoonlijk vraagstuk
Dagmar kan heel goed en aandachtig luisteren. Is altijd neutraal en objectief en stelt de juiste vragen op het juiste moment.
Vrouw
43 jaar
Loopbaanvraagstuk
Dagmar helpt me om mijn zelfvertrouwen weer een boost te geven en positiever en daardoor met meer energie de uitdagingen aan te gaan. Opdrachten niet te moeilijk maken voor mezelf en delen van successen geven mij extra (positieve) energie, waardoor ik me in een positieve spiraal begeef.
Man
42 jaar